selvklæbende tapetbort blomster lyserosa af ESTAhome - 170001

selvklæbende  tapetbort blomster lyserosa af ESTAhome
Vælg farve (1)
lyserosa
Størrelse
17,06 cm x 5 m
stykket
På lager
  • hurtig levering
  • høj kvalitet
  • 30 dages returpolitik
  • sikker betaling

Produktbeskirvelse

Har du nogensinde set noget mere yndigt? Denne søde tapetbort med blomster i lyserosa skaber en varm, glad og livlig stemning i værelset. Lad din og dit barns fantasi få frit løb og skab et fantastisk pigeværelse til at drømme og lege i.


Mål, mønstergentagelse og mønstermatch

Dimensionerne på denne selvklæbende tapetbort er 17,06 cm x 5 m (bredde x længde). Mønsteret har ingen mønstergentagelse.


Sådan sætter du dette tapet op

Denne selvklæbende tapetbort fra ESTAhome er selvklæbende. Det er meget nemt at anvende. Du behøver ikke tapetlim.


Fremstillet 100% miljøvenligti Holland

Tapetdesignet er trykt på miljøvenligt, FSC®-certificeret papir tapet. Trykfarverne, der bruges i fremstillingsprocessen, er vandbaserede og opløsningsmiddelfrie.


Anvendelse og brug

Denne selvklæbende tapetbort er perfekt til dekorering af barnekammer, børneværelse of pigeværelse.


Beregner hvor mange ruller du skal bruge

Vil du vide, hvor meget tapet du skal bruge til dit værelse? Den praktiske tapetberegner på denne side, beregner hurtigt, hvor mange ruller du skal bruge. Indtast dimensionerne på dit værelse, og du vil straks vide, hvor mange ruller du skal bruge. Tapetberegneren tager højde for gentagelsen af tapetet på denne side og 15 cm skæretab pr. Strimmel.


Bestil en prøve

Kunne du tænke dig at modtage en prøve af denne selvklæbende tapetbort (170001) først, så du først kan se farven, materialet og overfladeeffekten af ​​ denne selvklæbende tapetbort derhjemme? Klik på knappen 'Bestil en prøve' på denne side for direkte at bestille en prøve.


Se denne selvklæbende tapetbort på dit værelse, før du køber det med den praktiske visualizer

Hos ESTAhome kan du nemt se denne selvklæbende tapetbort på dit værelse. Tag et billede af dit værelse, og du vil straks se, hvordan dette tapet vil se ud i dit værelse! Klik her for at bruge visualizeren på ESTAhomes hjemmeside og for at se denne selvklæbende tapetbort i dit eget værelse.


Om ESTAhome

Vi er bare vilde med tapeter! Vi rejser rundt i hele verden for at finde de nyeste mode- og interiørtrends og forvandle dem til fantastiske tapetdesign. Alle ESTAhome tapeter er designet i eget hus af vores dedikerede team af designere og er med sans for detaljer og håndværk fremstillet på vores traditionelle fabrik i Holland. Bliv inspireret af vores stilfulde ESTAhome tapetkollektioner og sæt farve på dit hjem.

Specifikationer

0 cm
ingen mønsterforskydning
100% miljøvenlig FSC® tapet
selvklæbende, ingen limning nødvendig
meget lysægte
let vaskbar tapet.
Selvklæbende, ingen tapetlim kræves
17,06 cm x 5 m

matchende varer

YouTube video placeholder