selvklæbende fototapet rundt skovdyr grønt og brunt af ESTAhome - 159069

selvklæbende fototapet rundt skovdyr grønt og brunt af ESTAhome - 159069

Vælg størrelse (7)
Ø 70 cm
stykket
Midlertidigt kun 1 stykket tilbage på lager.
  • hurtig levering
  • høj kvalitet
  • 30 dages returpolitik
  • sikker betaling

Produktbeskirvelse

Dette selvklæbende fototapet rundt med à motif d’animaux de la forêt i grønt og brunt skaber en varm, munter og livlig stemning i dit barns soveværelse. Lad din og dit lille barns fantasi få frit løb, og skab et fantastisk børneværelse til at drømme og lege i.


Mål

Dimensionerne på dette selvklæbende fototapet rundt er Ø 70 cm.


Sådan sætter du dette tapet op

Dette selvklæbende fototapet rundt fra ESTAhome er selvklæbende. Det er meget nemt at anvende. Du behøver ikke tapetlim.


Fremstillet 100% miljøvenligti Holland

Tapetdesignet er trykt på et selvklæbende non-woven tapet.


Anvendelse og brug

Dette selvklæbende fototapet rundt er perfekt til dekorering af barnekammer, børneværelse of pigeværelse.


Beregner hvor mange ruller du skal bruge

Vil du vide, hvor meget tapet du skal bruge til dit værelse? Den praktiske tapetberegner på denne side, beregner hurtigt, hvor mange ruller du skal bruge. Indtast dimensionerne på dit værelse, og du vil straks vide, hvor mange ruller du skal bruge. Tapetberegneren tager højde for gentagelsen af tapetet på denne side og 15 cm skæretab pr. Strimmel.


Bestil en prøve

Kunne du tænke dig at modtage en prøve af dette selvklæbende fototapet rundt (159069) først, så du først kan se farven, materialet og overfladeeffekten af ​​ dette selvklæbende fototapet rundt derhjemme? Klik på knappen 'Bestil en prøve' på denne side for direkte at bestille en prøve.


Se dette selvklæbende fototapet rundt på dit værelse, før du køber det med den praktiske visualizer

Hos ESTAhome kan du nemt se dette selvklæbende fototapet rundt på dit værelse. Tag et billede af dit værelse, og du vil straks se, hvordan dette tapet vil se ud i dit værelse! Klik her for at bruge visualizeren på ESTAhomes hjemmeside og for at se dette selvklæbende fototapet rundt i dit eget værelse.


Om ESTAhome

Vi er bare vilde med tapeter! Vi rejser rundt i hele verden for at finde de nyeste mode- og interiørtrends og forvandle dem til fantastiske tapetdesign. Alle ESTAhome tapeter er designet i eget hus af vores dedikerede team af designere og er med sans for detaljer og håndværk fremstillet på vores traditionelle fabrik i Holland. Bliv inspireret af vores stilfulde ESTAhome tapetkollektioner og sæt farve på dit hjem.

Specifikationer

FSC® ikke-vævet selvklæbende tapet
meget lysægte
let vaskbar tapet.
Ø 70 cm

matchende varer

YouTube video placeholder