Om os

Her hos os på Tapet-Expo er vi vilde med flot tapet. Vi tilbyder en bred vifte af tapeter fra førende tapetmærker. Alt fra levende junglemønstre og moderne geometriske design til raffinerede strukturer og søde tapeter til børn.

For at hjælpe dig med at finde det rette tapet til dit rum, er hvert design på vores hjemmeside vist i forskellige rumindretninger. Så kan du selv forestille dig, hvordan det vil se ud i dit eget hjem.

  Behangloodsl


Når du har fundet dit perfekte tapet, kan du bruge tapetberegneren på hver produktside til at beregne hvor mange ruller tapet du har brug for til dit projekt. Alt hvad du behøver at gøre, er at indtaste målene på dine vægge i tapetberegneren.

Hos Tapet-Expo kan du også bestille alt det tapettilbehør som du har brug for til dit tapetprojekt, for eksempel tapetlim, tapetbørster og tapetknive. Hvilke værktøjer du har brug for, afhænger af hvilket papir du har valgt. Inden du begynder, anbefaler vi dig at læse vores tips i vores Tapetopsætningsguide eller at se videoen nedenfor.