fototapet  rusten metalvæg turkis og brunt fra ESTA home

fototapet  rusten metalvæg turkis og brunt fra ESTA home

per stuk
På lager
Hvis bestilt i dag før kl. 15.00, sendes bestillingen onsdag 3 november.
  • hurtig levering
  • høj kvalitet
  • 14 dages returpolitik
  • sikker betaling

Produktbeskirvelse

Dette tapet med rusten metal-effekt i turkis og brunt er perfekt til at skabe et industrielt look og giver også dit rum karakter. Den industrielle stil handler om at skabe et råt og skarpt look ved hjælp af byggematerialer (som beton, sten, bjælker, rør, ledninger, mursten, metalplader m.m.) og vælge vintage-genstande som både er funktionelle og stilfulde. Varme, neutrale farver passer generelt bedst til industrielle indretninger, som typisk er store og åbne. Med kontrasterende plyssofaer, spredte puder og tæpper skaber man en visuel balance til den moderne industrielle feature.

Tapetdesignet er trykt på miljøvenligt, FSC®-certificeret non-woven tapet i høj kvalitet. Tapetet fremstilles på en bæredygtig måde, og trykfarverne, der bruges i fremstillingsprocessen, er vandbaserede og opløsningsmiddelfrie.

Dette tapet er perfekt til dekorering af soveværelse, dagligstue eller teenagesoveværelse.

non-woven tapet er meget let at sætte op. Smør tapetlim på væggen og sæt tapetet fast på væggen. Du har ikke brug for et tapetbord, fordi du kan sætte tapetet tørt op lige fra rullen. Tapetet er også let at fjerne, selv efter mange år.

Du finder dette tapet med rusten metal-effekt i turkis og brunt (158207) i kollektionerne XL² - Photowalls och Vintage Rules!.

Specifikationer

/1/5/158207_t.jpg
kan ikke gentages
FSC®certificeret ikke-vævet tapet
betyder at limen skal påføres væggen
meget lysægte
let vaskbar tapet.
brug Wallpro PRO-301 klar til brug tapetlim til alle typer tapet
186 cm x 2,79 m

Lim & Tilbehør